Äga BRIG

BRIG Garantier

 

Alla BRIG levereras med 2-års Nybåtsgaranti & 2-års Tubgaranti

Alla BRIG levereras med 24-månaders nybåtsgaranti. Vi vill påstå att BRIG erbjuder båtmarknadens mest omfattande garantier på Ribb och Gummibåtar! Ladda ner BRIGs fullständiga Garanti villkor här.

Observera! Skador och fel orsakade av dåligt tryck i tuben omfattas inte i garantin och ses som handhavande fel. Under användning skall tuben hålla rätt tryck i tuben, vilket visas på akterspegeln av båten eller i den medföljande instruktionsboken.

BRIG originalmonteras med Evinrude E-tec motorer. Ett av flera skäl till att BRIG valt Evinrude är deras generösa motorgarantier.

BRIG Märkesförsäkring

 

BRIG erbjuder marknadens förmånligaste märkesförsäkring

BRIG erbjuder nu marknadens förmånligaste märkesförsäkring tillsammans med SVEDEA. När du köper en BRIG kan du teckna en ovanligt prisvärd båtförsäkring med värden och förmåner utöver det vanliga. Du kan beräkna din försäkringspremie genom att klicka här.

För fullständiga försäkringsvillkor & premie, besök www.svedea.se

BRIG Service & Vinterförvaring

 

BRIG har egna verkstäder specialiserade på RIB & gummibåtar

Vi kan inte tydligt nog förklara hur enkelt det är att äga en BRIG!

Förutom marknadens bästa Garantier och Försäkring har vi dessutom egna verkstäder som är specialister på just Ribb och Gummibåtar. Om olyckan är framme eller du vill förändra din båt är du bara ett telefonsamtal från den bästa omvårdnaden av din BRIG. I Västra Sverige har vi egen “inhouse” verkstad i Göteborg, på övriga orter har vi samarbetsavtal med lika entusiastiska ribbåts fantaster som oss själva.

BRIG originalmonteras med Evinrude E-tec motorer. Ett annat av flera skäl till att BRIG valt Evinrude är deras 3-års serviceintervaller och automatiska vinter/konserverings program.

I en föredömligt enkel och pedagogisk video visar vi hur enkelt det är att sköta konserveringen själv. Titta på videon här!

Boka vinterförvaring och service i gbg här